Mikropigmentacja skóry głowy opinie


Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów postanowiliśmy przygotować dla Państwa specjalną stronę, na której możecie zapoznać się z opiniami osób, dla których problem wypadających włosów to tylko i wyłącznie smutne wspomnienie. Mamy nadzieję, że opinie szczęśliwych pacjentów, którzy zabiegi mikropigmentacji skóry głowy mają już za sobą przekonają Państwa, że warto spróbować zabiegu SMP i pozbyć się raz na zawsze problemu wypadających włosów.

Z wielką chęcią zachęcamy osoby, które poddały się już wcześniej zabiegom mikropigmentacji skóry głowy o pozostawienie opinii, na temat zabiegu, jego przebiegu oraz efektów. Być może to właśnie Twoja opinia, przyczyni się do rozwiązania problemu wypadających włosów u innych osób!

Jestem bardzo zadowolony, efekt przerósł moje oczekiwania. Bardzo polecam zabieg w klinice SMP 🙂

Arek
14 listopada 2018

Jestem po mikropigmentacji zadowolony w 100 proc. Polecam wszystkim łysiejącym by poczuli się pewniej i lepiej .

Damian
15 listopada 2018

Pełen professionalizm, na miejscu luźna atmosfera, efekt taki że nikt z moich znajomych sie nie połapał że mam “domalowane włosy”, polecam ????

Ryszard
16 listopada 2018

Hmm. Dużo by tu pisać ale w skrócie.. tak czy inaczej golilem się na łyso.. mikropigmentacja poprawiła moje samopoczucie, nikt nie poznał i do dziś nie poznaje (3 lata) ze to tatoo… moja narzeczona przez rok nie wiedziala ze jestem łysy dopiero jak jej powiedziałem.. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie.
POLECAM

Robert
18 listopada 2018

Klinika SMP to krótko mówiąc PROFESJONALIŚCI. Po kilku zabiegach spędzonych w miłej atmosferze cieszę się wymarzoną fryzurą 🙂

Paweł
18 listopada 2018

Świetna atmosfera, zabieg bezbolesny, 110% zadowolenia! Jeśli łysiejesz i zaczyna ci to przeszkadzać zgłoś się do SMP!

Michał
18 listopada 2018

Jestem już rok po zabiegu, moja fryzura bez najmniejszych zmian… Jestem bardzooo zadowolony. Naprawdę moje życie się zmieniło – na lepsze 🙂 Czuje się dużo pewniej niż wcześniej, a to przekłada się na codzienność. Pani Ania i Pan Emil tworzą świetny team. Profesjonalizm na pierwszym miejscu, ale i przyjemna luźna atmosfera 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję!

Konrad
21 listopada 2018

Krótko mówiąc zabieg przerósł moje oczekiwania. Efekt jest widoczny i naturalny. Mam nadzieję, że SMP dotrze do każdego kogo trapi swoja ,,niekompletna” fryzura.
Pozdrawiam !!

Piotr
26 listopada 2018

Jestem super zadowolony z efektu jaki uzyskałem. Koniec używania jakichś mikrowłòkien i innych słabych półśrodków. Po zabiegu mikro zapomniałam o problemie. Do tego bardzo sympatyczny personel. Widać że chcą żeby każdy wyszedł usatysfakcjonowany efektem. Jeśli chcesz zapomnieć o problemie łysienia to nie ma lepszej alternatywy. Polecam 100% i pozdrawiam załogę 🙂

Marcin
29 listopada 2018

Bardzo miła i sympatyczna obsluga.
Wszysko dopracowane w szczegółach. Efekt koncowy jest zaskakujący i cieszę sie, że zdecydowalem zrobić zabieg tutaj.
Bardzo polecam!!!

Radek
29 listopada 2018

Jestem mega zadowolony z efektu zabiegu, indywidualne podejście oraz miła atmosfera 🙂 Polecam !!!

Dawid
29 listopada 2018

Przed miesiącem miałem wykonany zabieg mikropigmentacji skóry głowy w klinice SMP. Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego, naturalnego efektu – nie sposób dostrzec, w którym miejscu kończą się włosy, a zaczyna „tatuaż”. Chciałbym w tym miejscu podziękować przesympatycznemu personelowi kliniki za bardzo życzliwe podejście do pacjenta oraz pełen profesjonalizm. Przy każdej wizycie czułem, że dokładają wszelkich starań, aby efekt zabiegu był jak najlepszy.

Michał
29 listopada 2018

Wrażenie po pierwszym zabiegi : wow … po drugim wooooow! Trzeci zabieg to efekt przerósł moje oczekiwania. zarówno dosłownie jak i w przenośni. Gorąco polecam wszystkim zabieg w klinice SMP 🙂

Piotr
29 listopada 2018

Ania i Emil znaleźli sposób na łysienie, zobacz jak… jak w tych reklamach tyle, że skutecznie! Efekt rewelacyjny. Świetne podejście do klienta, profesjonalizm na maksa, a wszystko w super atmosferze. Pozdrowionka dla was 🙂

Mateusz
29 listopada 2018

Dodaj swoją opinię o naszej klinice mikropigmentacji włosów!


Wymagane

Email nie zostanie opublikowany
Zostaw swoją opinię o naszej klinice!
Masz pytanie?
close slider

Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę.*