Opinie naszych klientów o zabiegu Mikropigmentacji skóry głowy


Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów postanowiliśmy przygotować dla Państwa specjalną stronę, na której możecie zapoznać się z opiniami osób, dla których problem wypadających włosów to tylko i wyłącznie smutne wspomnienie. Mamy nadzieję, że opinie szczęśliwych pacjentów, którzy zabiegi mikropigmentacji skóry głowy mają już za sobą przekonają Państwa, że warto spróbować zabiegu SMP i pozbyć się raz na zawsze problemu wypadających włosów.

Z wielką chęcią zachęcamy osoby, które poddały się już wcześniej zabiegom mikropigmentacji skóry głowy o pozostawienie opinii, na temat zabiegu, jego przebiegu oraz efektów. Być może to właśnie Twoja opinia, przyczyni się do rozwiązania problemu wypadających włosów u innych osób!



Jestem aktualnie po 4 sesjach

Jestem aktualnie po 4 sesjach i efekt jest taki jak na początku planowaliśmy- naturalny i subtelny. Prawda jest taka że jak ktoś z moich znajomych nie wie że miałem wykonywany taki zabieg to nie zwrócił szczególnej uwagi- o to chodziło! Natomiast najważniejszym dla mnie samego efektem jest poprawa własnej samooceny i przez to również poprawa samopoczucia. To dość ważny aspekt. Odnośnie samych zabiegów to są dużo szybsze niż się spodziewałem (1 sesja około 40 min) i przyjemne – ból jest odczuwalny, ale tylko w niektórych miejscach, natomiast w skali od 1 do 10 to i tak max 4.
Polecam z czystym sumieniem, niewielka zmiana a zmienia wiele 🙂

Karol
14 października 2020

Kilka lat temu miałem zrobioną

Kilka lat temu miałem zrobioną mikropigmentację w innym salonie, która okazała się dużym niewypałem. Od tego czasu używałem toppik by zagęścić moje włosy oraz który maskował moje przerzedzenia jednak od pewnego czasu stało się to wręcz udręką-ciągłe sprawdzanie czy wszystko jest ok., brak możliwości założenia jasnych ubrań, długi czas w łazience, no i najgorsze to czynne uprawianie sportu podczas którego toppik wyglądał tragicznie. Po jednym z nie udanych dni z toppikiem nie wytrzymałem, zadzwoniłem do Kliniki Smp i umówiłem się na konsultacje. Po rozmowie z Anią oraz Emilem, który jest żywym przykładem jak wygląda mikropigmentacja zdecydowałem się na zabieg. Seria zabiegów dała niesamowity efekt i dziś wyglądam oraz czuje się o wiele korzystniej, młodziej a przede wszystkim zapanował długo oczekiwany spokój psychiczny. Fryzura wygląda naturalnie i jest dopracowana w każdym szczególe. Zabieg absolutnie nie boli. Odczuwa się tylko delikatne nakłucia, których nie można nazwać bólem. Atmosfera w salonie jest wspaniała. Ania i Emil są profesjonalistami w pracy a do tego fantastycznymi, otwartymi ludźmi, z którymi można o wszystkim porozmawiać. Cieszę się, że trafiłem właśnie do Kliniki Smp. Szczerze polecam zabieg w Klinice Smp każdemu kto ma jeszcze wątpliwości by podjąć tą męską decyzję. Ja osobiście żałuje, że nie zdecydowałem się na zabieg dużo wcześniej.

Wojtek
14 października 2020

Z problemem łysienia borykałem się

Z problemem łysienia borykałem się od dawna, przez uwarunkowania genetyczne byłem przygotowany do Tego ,że przyjdzie czas i na mnie w wydaniu bez włosów lecz nie wiedziałem, tak szybko. Na początku maskowałem braki układajac fryzurę w coraz to inny sposób. Gdy odważyłem się ściąć na zero, zainteresował mnie temat mikropigmentacji przekonywałem się do zabiegu dość długo, dziś patrząc w lustro wiem że za dużo czasu zmarnowałem na zastanawianie się.
Osoby w towarzystwie nie zauważyły zmiany co świadczy o naturalności wykonanej usługi.
Ja sam czuję się młodszy , i zadowolony z siebie.
Polecam każdemu kolekcjonerowi czapek, szamponów na łysienie i tabletek. Czapki z głów dla Kliniki SMP. Chapeau Bas! 🙂🙂🙂

Dawid
11 października 2020

Jestem po 4 sesjach, Pani

Jestem po 4 sesiach, Pani Ania ma złote ręce .Polecam wszystkim

Paweł
30 września 2020

Polecam, super efekt utrzymuje sie

Polecam, super efekt utrzymuje sie dlugo

Adam
15 września 2020

Witam.Sprawnie przeprowadzona procedura mikropigmentacji skóry

Witam.
Sprawnie przeprowadzona procedura mikropigmentacji skóry głowy w klinice SMP.
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie oraz sympatyczna atmosfera podczas zabiegów.
Polecam wszystkim zainteresowanym klinikę SMP.
Dziękuje i pozdrawiam.

Tomasz
10 września 2020

Generalnie polecam z ręką na

Generalnie polecam z ręką na sercu… Kontynuując rozpoczęło się to tak, że zastanawiałem się długo nad przeszczepem nawet mimo, że od 10 lat nosiłem krótkie włosy/jeża. Niemal byłem zdecydowany na wyjazd do Turcji, ale na całe szczęscie znalazłem stronę kliniki smp, czy to na youtubie bodajże nie pamiętam. Nastepnie przejrzałem możliwe portale, filmy, opinie i wysłałem maila z prośba o wizualizację zabiegu. Następnie dostałem odpowiedź i rozpocząłem telefoniczną konsultacje z Anią, która krok po kroku rozwiewała moje wątpliwości. Uważam, że od razu dobrze trafiłem bo nie zależało mi już na długich włosach więc stwierdziłem, że zabieg smp jest dla mnie wręcz przeznaczony i najlepszy. Potem już umówiliśmy się na miejscu na konsultację jescze bez zabiegu żebym mógł na oczy zobaczyć jak wygląda rezultat na głowie Emila, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że to jest to. Kolejny etap to oczywiście 1 sesja zabiegu, nie będę już spamował ale ostatecznie miałem główne 4 sesje, po każdej z nich efekty był co raz lepszy, na początku skóra jest czerwona może przez max dobę i efekt zabiegu jest dość przerysowany co nawet czasami może się podobać ale nie wygląda jakoś super naturalnie po 6/7 dniach jest wygląd właściwy, w sumie dość szybko zamknęliśmy wszystko bo w 2 miesiące jakoś, dzisiaj mam to na co czekałem tj. naturalny efekt krótkich włosów. Wyglądam 1000x lepiej niż gdyby to miało miejsce bez zabiegu goląc głowę tak krótko. Chyba, że komuś podoba się wygląd mnicha.;) Zakończę humorystycznym akcentem, bo Ania i Emil to fachowcy w każdym calu, śmiało polecam i tak jak wcześniej byłem bardzo sceptycznie nastawiony do promocji swojej głowy i ich teraz jestem co raz bardziej przekonany, że to dobry pomysł. Można żyć z łysą głową czy pogłębiającym się łysieniu od zakoli po tych głowy, ale po co? Skoro jest SMP, pieniądze za zabieg też nie jest wygórowane, wprost przeciwnie porównując do chociażby wyżej wspomnianego przeszczepu czy innych. Dziękuję.

Witek
7 września 2020

Bardzo dziękuję. Jestem mega zadowolony.

Bardzo dziękuję. Jestem mega zadowolony. Obsługa perfekcyjna,atmosfera na luzie. Mogę w 100% polecić klinikę SMP.

Daniel
2 września 2020

Szczerze polecam usługę mikropigmentacji skóry

Szczerze polecam usługę mikropigmentacji skóry głowy w klinice SMP. Ania oraz Emil są przesympatycznymi, wspierającymi oraz pełnymi uśmiechu ludźmi, którzy powodują, że serie zabiegów medycznych są jak spotkania w gronie dobrych znajomych. Zaangażowanie oraz troska o zadowolenie klienta to cecha charakterystyczna dla kliniki. Polecam 😊

Maciek
2 września 2020

Zbyt długo rozpisywać się tutaj

Zbyt długo rozpisywać się tutaj nie ma sensu gdyż jeśli zależy Ci na profesjonalistach, na super podejściu do Klienta to właśnie dobrze trafiłeś. Po zapoznaniu się wstępnie z technika mikropigmentacji ,zdecydowałem się na zabieg .Już podczas 1 sesji wszystko zostało mi wytłumaczone krok po kroku jak to będzie się działo ,czego mogę się spodziewać i jak dbać o skórę głowy po zabiegu…..Jestem bardzo szczęśliwy że trafiłem na Panią Anię i Emila , którzy okazali się mega pozytywnymi ludźmi ,którzy w każdej chwili odpowiadali na pytania , a także custom service po każdym zabiegu jak i umawianie kolejnych wizyt na najwyższym poziomie. Jednym słowem polecam…..same ++++++.
Wiec kolego pisz ,dzwon do kliniki i umawiaj się na zabieg bo jak już tu zajrzałeś właśnie tego szukałeś.

Paweł
2 września 2020

Bardzo miła obsługa i fachowe

Bardzo miła obsługa i fachowe podejście do klienta jakie tworzą Pani Ania i Pan Emil. Pełen profesjonalizm. Zabieg wykonany starannie z uwzględnieniem wszystkich sugestii klienta, który w miłej atmosferze nie musi się niczym krępować. Efekt końcowy jest dokładnie taki jak w założeniu na rozmowie wstępnej. Gabinet, a co Najważniejsze osoby tam pracujące w pełni Godne Polecenia!!!
Bardzo pozytywne odczucia! Ogromny profesjonalizm i doświadczenie. Wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Efekt super!!! Wszystko za sprawą fachowości osób pracujących w klinice. Dziękuję. Jeszcze raz wszystkim polecam SMP. Pozdrawiam serdecznie.

Lukas
21 lipca 2020

Z całego serca mogę polecić

Z całego serca mogę polecić zabieg. Efekty są piorunujące i z każdą wizytą coraz lepsze 🙂 Jeżeli ktoś się waha to niech przestanie! Co do atmosfery w gabinecie to jest super. Emil i Ania są mega przyjaźni, uśmiechnięci i nie pozwalają czuć się niekomfortowo. Potrafiliśmy przegadać wszystkie zabiegi więc nie było uczucia typu “kiedy to się skończy”:) Odnośnie bólu to jest on bardziej jak łaskotanie więc nie ma się czego obawiać. Ogólnie dawno nie byłem tak zadowolony z całości usługi. Pozdrawiam Jarek

Jarek Hołuj
2 lipca 2020

Jestem zadowolony z zabiegu w

Jestem zadowolony z zabiegu w klinice SMP. Sam zabieg nie był bolesny. W skali od 1 do 10 dałbym 1 czyli bólu właściwie nie było. Wszystko co jest na pierwszym spotkaniu ustalone jest następnie realizowane w 3 albo 4 etapach. Pani Anna i Pan Emil znają się na swojej pracy. Odpowiadają na każde pytanie.Każdy kto do nich trafi będzie zadowolony.

Mariusz
1 lipca 2020

Jestem po wszystkich sesjach zabiegu,

Jestem po wszystkich sesjach zabiegu, moje zadowolenie z podjętej decyzji jest bardzo wielkie. Efekt był widoczny już po pierwszym zabiegu, w następnych krokach były podjęte starannie kroki by dopełnić efekt “WOW”. Gabinet czysty i przyjemny. Atmosfera bardzo pozytywna. Na wszystkich wizytach jakie odbyłem mogłem czuć się bardzo naturalnie, na wszystkie pytania dostałem konkretne odpowiedzi. W moim odczuciu mogę polecić SMP w 100%. Pełen profesjonalizm począwszy od wizyty wstępnej z wywiadem po ostatnią z uzyskaniem efektu na jakim mi zależało. Osobiście cieszę się, że trafiłem właśnie do SMP 🙂

Paweł
1 lipca 2020

Ten “diabel, ktory tkwi w

Ten “diabel, ktory tkwi w szczegolach” to nalepszy przyjaciel Emila i Anny. Seria zabiegow wykonana perfekcyjnie. Fajnie czuc sie tym bardziej kompletnym.
Polecam z calego serca.

Grzegorz
7 maja 2020

Nad zabiegiem zastanawiałem się niemalże

Nad zabiegiem zastanawiałem się niemalże 3 lata. Na dzień dzisiejszy po wykonaniu 4 sesji, jestem przekonany iż zwlekałem o te 3 lata za długo. Z pełną odpowiedzialnością mogę wszystkim polecić zabiegi w klinice SMP. Abstrahując od faktu iż właściciel są przemiłymi osobami, to na ich korzyść przemawia przede wszystkim przemawia pełen profesjonalizm. Wygląd zewnętrzny wykonanej mikropigmentacji jest w pełni naturalny, nie ma możliwości aby zauważyć różnice pomiędzy włosami naturalnymi a wprowadzonym pigmentem. Wszystkich zastanawiający się szczerze zachęcam!

Piotr
17 marca 2020

Szczerze polecam wszystkim skorzystanie z

Szczerze polecam wszystkim skorzystanie z usług Kliniki SMP. Jestem po ostatnim zabiegu zagęszczania skóry głowy metodą mikropigmentacji. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Skora na czubku głowy już nie przeswituje przez przerzedzone włosy, a sam efekt jest jak najbardziej naturalny. Pani Ania wykonuje zabieg w sposób profesjonalny, natomiast z Panem Emilem można porozmawiać na każdy temat.

Marcin
16 lutego 2020

Zdecydowanie polecam klinikę SMP. Pełen

Zdecydowanie polecam klinikę SMP. Pełen profesjonalizm! Zabiegi przeprowadzane w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Końcowy efekt super i mimo upływu lat “fryzura” nadal dobrze wygląda. Jeśli rozważacie mikropigmentację skóry głowy, to tylko w klinice SMP!! 🙂

Maciej
11 lutego 2020

Od samego początku nie miałem

Od samego początku nie miałem żadnych wątpliwości co do wyboru Kliniki. Pomyślałem: ” menadżer jest po zabiegu, któremu zamierzam się poddać. To żywa reklama – nie katalog” I nie myliłem się! Śmiało mogę stwierdzić, że Ania i Emil odmienili moje życie. Efekt PIORUNUJĄCY! Podczas zabiegu bardzo luźna atmosfera. Ból w skali od 0 do 10 oceniam na 0. Polecam z całego serca.

Michał
2 lutego 2020

Na początku byłem sceptycznie nastawiony

Na początku byłem sceptycznie nastawiony do mikropigmentacji. Odwiedziłem kilka klinik, jednak nie byłem przekonany do tej metody, bo nie były wykonane tak jak bym sobie to wyobrażał. Po jakimś czasie znalazłem w internecie klinikę SMP. Wybrałem ją ponieważ zobaczyłem na wizycie najlepiej zrobioną mikropigmentację. Byłem w szoku, nie wierzyłem że to nie są prawdziwe włosy. Obecnie jestem już po wszystkich zabiegach. Zostały one zrobione z przesadną dokładnością, tak że nikt z moich znajomych ( i również żona ) nie zorientowali się. Na początku były obawy co powiedzą inni. Na szczęście nie zauważyli. Nikomu się nigdy nie przyznam, bo nie ma takiej potrzeby. Żyje mi się z tym super, więc polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się młodziej. Pozdrawiam wszystkich!

Stefan
22 stycznia 2020

Chciałbym wyrazić swój zachwyt po

Chciałbym wyrazić swój zachwyt po mikropigmentacji. Ania i Emil to pełen profesjonalizm, tworzą fantastyczną atmosferę, a efekt końcowy rewelacyjny. Polecam z całego serca i dziękuję za wykonany zabieg!!!

Artur
17 stycznia 2020

To była bardzo dobra decyzja.

To była bardzo dobra decyzja. Naprawdę cieszę się ,że trafiłem w ręce Pana Emila i Pani Ani . Wszystko SUPER na bardzo wysokim poziomie jeśli chodzi o usługę i podejście do Klienta. Bardzo kompetentni i profesjonalni ludzie. Bardzo ciepło i serdecznie Mnie przyjęli . Po prostu przekraczając próg Kliniki czuć tą dobrą i pozytywną energię,która bije od tego miejsca i od tych ludzi. Panowie jeśli wahacie czy zrobić taki zabieg to odpowiedż jest bardzo Prosta “Oczywiście” Jeszcze raz dziękuję i Wielkie pozdrowienia;O)

Daniel
15 stycznia 2020

Zdecydowanie jedna z najlepszych decyzji

Zdecydowanie jedna z najlepszych decyzji w życiu. Efekt powyżej oczekiwań, naturalny i estetyczny. Bardzo profesjonalne wykonanie, duża wiedza i doświadczenie. Polecam!

Michał
6 stycznia 2020

Zabieg wykonany profesjonalnie, jak dla

Zabieg wykonany profesjonalnie, jak dla mnie był bezbolesny. Efekt jest powalający i naturalny. Terminy dopasowane do moich potrzeb. Atmosfera w gabinecie była bardzo rodzinna. Czas zabiegu szybko mijał podczas miłej rozmowy. Polecam wszystkim łysiejącym. Pozdrawiam całą ekipę SMP.

Rafał
29 grudnia 2019

Zdecydowanie polecam! Pełen profesionalizm, miła

Zdecydowanie polecam! Pełen profesionalizm, miła atmosfera a co najważniejsze efekt lepszy niż można się spodziewać.

Szymon
17 grudnia 2019

Mogę szczerzę polecić zarówno klinikę

Mogę szczerzę polecić zarówno klinikę jak i samą mikropigmentacje. Jestem świeżo po zabiegu i jestem bardzo zadowolony z efektu. Co warto podreślić, Ani i Emilowi zależy głównie na efekcie i zadowoleniu klienta. Bardzo przyjemna atmosfera i pełny profesjonalizm!

Oskar
17 grudnia 2019

Bardzo sympatyczni i mili ludzie.

Bardzo sympatyczni i mili ludzie. Czas podczas zabiegów mijał w fajnej atmosferze. Przyjęli mnie ciepło a usługę wykonali profesjonalnie. Jeszcze raz dziękuję. Widzimy się za 3 lata 😉

Paweł
2 grudnia 2019

Od mojego zabiegu minął rok.

Od mojego zabiegu minął rok. Efekt jest dalej rewelacyjny tak samo, jak krótko po zabiegu. Nikt się nawet nie zorientował, że miałem zrobiony zabieg, oprócz kilku najbliższych przyjaciół, którzy widzieli mnie dwa dni po zabiegu, kiedy pigment nie osiągnął jeszcze swojego docelowego odcienia. Potem już przestał się odróżniać od naturalnych włosów. Jakoś długo zwlekałem z napisaniem tego komentarza, bo cały czas wylatywało mi to z pamięci, ale tak dobra robota pani Ani i pana Emila zasługują na najlepszą opinię. Polecam Klinikę SMP!!! 😊

Adam
1 grudnia 2019

Polecam ten zabieg każdemu, kto

Polecam ten zabieg każdemu, kto zmaga się z problemem łysienia. Dzięki tej decyzji jestem dużo pogodniejszą osobą, mam większą pewność siebie, a sam efekt jest trwały, w przeciwieństwie do leków lub przeszczepu. Ania i Emil to świetni ludzie, którzy służą pomocą i dobrą radą, są w stu procentach profesjonalni, a ich dbałość o szczegóły przyczynia się do tego, że nie ma opcji, aby końcowy efekt nie był w stanie zadowolić nawet największego malkontenta. Polecam z całego serca!

Paweł
5 listopada 2019

Czytając opinie zastanawiasz się zapewne

Czytając opinie zastanawiasz się zapewne “czy warto..?”. Odpowiedzieć twierdząco na to pytanie, to za mało. Nie da się w pełni wyrazić jak bardzo pozytywnie mikropigmentacja wpłyneła na moje życie. Codzienna frustracja przed lustrem dobiegła końca. Uwierz mi, to nie jest tylko zabieg wizualny, to wypełnienie pewnej luki w pewności siebie, która powiększała się z każdym utraconym włosem w przeszłości. Koniec z tym, nareszczcie.. 🙂
Emil i Ania to świetny duet. Młodzi, pozytywni, empatyczni i pełni energii profesjonaliści, mający doskonały kontakt z drugim człowiekiem. Decydując się na zabieg zyskałem nie tylko nową “fryzurę”, ale też świetnych znajomych. 😉
Polecam, polecam, polecam..!

Damian
21 października 2019

Jestem już tydzień po ostatniej

Jestem już tydzień po ostatniej sesji mikropigmentacji, barwnik zdążył już – jak sądzę – uzyskać swój docelowy odcień, który bardzo mi odpowiada i świetnie się prezentuje na mojej głowie.
Problemem, z jakim zgłosiłem się do Emila i Ani, były duże i co najgorsze, niesymetryczne zakola. Do niedawna maskowałem je dłuższymi włosami (z wiekiem z coraz większym trudem ;)). Ponieważ prowadzę bardzo aktywny tryb życia i uprawiam sport, ogolone włosy były moim świadomym wyborem. Taka fryzura jednak, mimo że praktyczna, w przypadku moich zakoli nie prezentowała się najlepiej. Miałem więc dylemat – czy pozostać przy rozwiązaniu wygodnym lecz niezbyt estetycznym, jakim są krótko ścięte włosy i duże zakola, czy decydować się na drogie zabiegi przeszczepu włosów lub systemy doczepianych peruk? To ostatnie rozwiązanie, z racji stylu życia, wykluczyłem od razu – za wiele z tym kłopotu na co dzień. Przeszczep z kolei tylko po to by potem i tak golić głowę prawie do skóry, wydał się grą nie wartą świeczki. Wreszcie trafiłem na artykuły dotyczące mikropigmentacji i uznałem, że w moim przypadku będzie to najlepsza i finansowo najkorzystniejsza metoda.
Efekt, na jakim mi zależało, pani Anna uzyskała w sposób perfekcyjny – moje zakola optycznie zniknęły a medyczny tatuaż doskonale wypełnia miejsca gdzie włosów jest mniej lub nie ma ich wcale. Co ważne, moje wciąż rosnące na głowie włosy “zlewają się” bardzo naturalnie z mikropigmentacją wykonaną w klinice SMP, tak, że wzmacniają efekt realizmu wytatuowanej fryzury. Co ważne, nie muszę specjalnie dbać o swoją głowę (nie bardziej, niż dotychczas), spokojnie mogę uprawiać sport bez ryzyka, że coś mi z głowy nagle spadnie, wywołując konsternację i śmiech kolegów. A przy tym wyglądam młodziej i fajniej:)
Zarówno atmosfera w klinice jak i cena samej usługi są po prostu znakomite. Podoba mi się też sposób, w jaki Anna i Emil podchodzą do kwestii płatności – bez problemu można rozłożyć ją na wygodne raty bez dodatkowych kosztów. Co więcej mogę dodać? Chyba tylko tyle, że aż szkoda, że ta sesja była ostatnią, bo każda była jak odwiedziny pary dobrych znajomych i mile spędzony czas. Polecam każdemu klinikę SMP.

Mikołaj
20 października 2019

Profesjonalizm na najwyzszym poziomie. Usługa

Profesjonalizm na najwyzszym poziomie. Usługa wykonana perfelcyjnie, zabieg odmienił moje zycie. Choć o wykonaniu go zorientowała się tylko żona. Dodatkowo na każdą kolejną wizytę przychodzi się jak do starych znajomych. Pozdrawiam Pana Emila i panią Annę!

Andrzej
13 października 2019

Długo zwlekałem z umówieniem się

Długo zwlekałem z umówieniem się na konsultację. Pewnie dlatego, że byłem już po takim zabiegu przeprowadzonym w gabinecie kosmetycznym, z którego bylem średnio zadowolony. Na szczęście zdecydowałem się i nie żałuję bo efekt końcowy jest naprawdę mega. Ania świetnie sobie poradziła z “naprawą” mojej głowy po poprzednim zabiegu. Odpowiednio dobrany kolor, zagęszczenie i linia “włosów” to gwarancja satysfakcji. Poza tym miła i luźna atmosfera podczas trwania zabiegów to również dodatkowy plus. Polecam z czystym sumieniem.

Krzysztof
11 października 2019

Witam wszystkich.Chciałbym podzielić się pozytywną

Witam wszystkich.

Chciałbym podzielić się pozytywną opinią na temat kliniki SMP. Przeszedłem 3 sesje mikropigmentacji czubka głowy we Wrocławiu , gdzie miałem dość duze przerzedzenie. Z efektów jestem bardzo zadowolony poniewaz udało się optycznie naturalnie przyciemnić miejsce przerzedzenia, a co ważne dla mnie zgubić nieestetyczny efekt źle wykonanej mikropogmentacji w innej placówce.

Co za tym idzie bojaźliwie podchodziłem do kolejnego zabiegu, gdyż bałem się powtórki z rozrywki.

Mimo tego że Pan Emil(chyba właściciel kliniki) ma wykonana mikropigmentacje na całej głowie i na spotkaniu miałem okazję przyjrzeć się z bliska efektowi i naturalnemu wyglądowi – Efekt wow. Zaproponowałem, żeby zrobić u mnie test na niewielkim kawałku głowy, żebym mógł później na spokojnie obejrzeć wielkość kropki i czy daje to naturalny efekt też u mnie. Pani Anna i Pan Emil bez problemów na to przystali. Zrozumieli mój strach i pomogli mi się go pozbyć. Wszystkim borykającym się z problemem przerzedzenia lub całkowicie łysym zastanawiającym się nad mikropigmentacją polecam umówienie się na spotkanie i zobaczenie efektów na żywo u Pana Emila, który zawsze jest na miejscu.

Z moich uwag i podpowiedzi jakich mogę udzielić to mikropigmentacja dla osób z całkowitą łysiną jest wspaniałym osiągnieciem, a na moim przykładzie mogę powiedzieć, że sprawdza sie też w przypadku dogęszczenia przerzedzeń. Tu warunkiem koniecznym jest posiadanie jeszcze w miarę gęstych włosów, którym mikropigmentacja pozwoli uzyskać wrażenie pełniejszych włosów.

W przyszłości będę robił kolejny zabieg na przódzie głowy gdzie mam włosów najwięcej co za tym idzie efekt będzie jeszcze lepszy

Pozdrawiam i dziękuję 🙂

Piotr
8 października 2019

Przy podejmowaniu decyzji o mikro

Przy podejmowaniu decyzji o mikro pigmentacji skóry głowy nie jesteś pewien czy to jest decyzja na 100% dopiero po zakonczeniu wiesz ze, to była decyzja na 120% Pani ANIA I Pan EMIL wykonują swoją pracę profesjonalnie polecam klinikę spm jestem bardzo zadowolony i dziękuję za super wykonaną pracę.

Tomek
8 października 2019

Przed wizytą w klinice SMP

Przed wizytą w klinice SMP borykałem się z coraz bardziej przerzedzającymi się włosami. Bywałem na zabiegach mezoterapii, które w efekcie nic nie dały. Szukałem rozwiązania, ale ze względu na cenę przeszczep nie wchodził w grę. Zresztą z moich informacji nie zawsze jest skuteczny. Przed wakacjami trafiłem na stronę kliniki SMP i po krótkiej wymianie e-maili z panem Emilem postanowiłem pozbyć się problemu inaczej. Bardzo obawiałem się tego, jak będę wyglądał. Nigdy wcześniej nie miałem tak krótkiej fryzury. Miesiąc po ostatnim zabiegu mogę zdecydowanie potwierdzić, że była to najlepsza decyzja, jaką podjąłem w ostatnim czasie. Efekt jest na tyle naturalny, że w pracy wszyscy zauważyli jedynie zmianę fryzury, o czym zresztą zapewniał mnie pan Emil. Opinie znajomych zwłaszcza tej damskiej części są takie, że teraz wyglądam po prostu lepiej i młodziej. Jestem za to bardzo wdzięczny pani Ani. Wszystkim niezdecydowanym polecam Klinikę SMP.

Piotr
1 października 2019

Po zabiegu po raz pierwszy

Po zabiegu po raz pierwszy od lat usłyszałem że nie jestem łysy tylko krótko obstrzyżony, przestałem ciągle chodzić w czapce i już nie uciekam wzrokiem od luster! Poziom pewności siebie mega wzrósł, wszyscy ww okół chwalą nowy wygląd, mega polecam ten zabieg w klinice SMP! 🙂

JW
26 sierpnia 2019

Witam wszystkich.Wielkie ukłony Dla Pani

Witam wszystkich.Wielkie ukłony Dla Pani Ani -profesjonalistka , fachowiec w tym co robi (mikropigmentacja) ,jestem tydzień po zakończonych 6 zabiegach ,efekt rewelacyjny ,samopoczucie super.miałem robiony zabieg na całej głowie( jestem po łysieniu plackowatym) .Pani Ania tak jak mówiła tak zrobiła -efekt końcowy rewelacyjny było wielkie ŁAŁ.Oczywiście tez wielkie dzięki dla Pana Emila .Panowie po łysieniu plackowatym ,dzwońcie śmiało do kliniki i umawiajcie się na zabieg.Pozdrawiam serdecznie Marcin

Marcin
20 sierpnia 2019

Około miesiąc temu- przed pierwszym

Około miesiąc temu- przed pierwszym zabiegiem przeglądałem stronę Kliniki SMP i nerwowo czytałem powyższe komentarze i opinie. Data pierwszego zabiegu ustalona, a ja wciąż biłem się z myślami czy aby napewno to dobre rozwiązanie… Teraz mija druga doba po trzeciej sesji, i uważam ze to była najlepsza decyzja jaką kiedykolwiek podjąłem! Pani Ania i Emil to duet, który w pełni profesjonalny sposób przeprowadził mnie przez kolejne sesje, po stokroć odpowiadając na każde nurtujące mnie pytanie. Po przekroczeniu progu kliniki czujesz się jak w odwiedzinach u dobrych znajomych- nie ma mowy o jakimkolwiek stresie, czy nerwowej atmosferze.
Jeżeli chodzi o sam efekt zabiegu, to stojąc przed lustrem nie jestem w stanie rozróżnić gdzie przebiegała linia włosów przed zabiegiem! Efekt końcowy jest niesamowity. Polecam wszystkim tym, którzy maja problem z łysieniem i nie mogą tego zaakceptować, a Ani i Emilowi jeszcze raz dziekuję, pozdrawiam:)

Łukasz
6 sierpnia 2019

Polecam wszystkim zmagającym się z

Polecam wszystkim zmagającym się z problemem łysienia. Poczytałem trochę opinii na tej stronie i zdecydowałem się sprawdzić tych ludzi i ten zabieg. Jest dokładnie tak jak piszą poprzednicy w komentarzach – dobra atmosfera, wręcz przyjacielski kontakt z Panem Emilem i Panią Anią. Zabieg trochę boli, szczególnie z przodu głowy, ale idzie przeżyć i się przyzwyczaić. Pod koniec każdego zabiegu nawet troszkę zbiera na spanie. 😉 Będę polecał wszystkim tą klinikę i sam też bez wątpienia skorzystam jeszcze nie raz! Ps. Być może jakaś zniżka dla powracającego klienta się znajdzie. 😀 Dużo zdrówka życzę i do zobaczenia. Sławek.

Sławek M.
1 sierpnia 2019

Jestem zadowolony obawy były ale

Jestem zadowolony obawy były ale efekt końcowy mega dobry…

Sebastian
30 lipca 2019

Już nie “muszę” wszędzie

Już nie “muszę” wszędzie chodzić w czapce! Polecam wszystkim którzy nadal zastanawiają się nad zabiegiem. Jeśli przeszkadza Ci, że jesteś łysy trafiłeś na właściwą stronę.

Dawid
28 lipca 2019

Po kilkunastu latach byćia łysym

Po kilkunastu latach byćia łysym jestem teraz facetem który cieszy się z “nowej fryzury”Jestem naprawdę bardzo zadowolony z efektu końcowego.
Na uwagę zasługuje to jak Ania i Emil podchodzą do swojej pracy-Profesjonaliści!
Bardzo dobra atmosfera 😁
Cieszę się bardzo że udało mi się trafić w dziesiątkę wybierając właśnie klinikę SMP
Pozdrawiam serdecznie Anię i Emila.

Dominik
27 lipca 2019

Zacznę od DZIĘKUJĘ! Jestem zachwycony

Zacznę od DZIĘKUJĘ! Jestem zachwycony efektem jaki otrzymałem od kliniki SMP. Z brakiem włosów walczyłem od dłuższego czasu, jak się okazało bezskutecznie. Mikropigmentacja skóry głowy rozwiązała mój problem w 100%! Efekt jest bardzo naturalny, a na tym najbardziej mi zależało. W klinice SMP poznałem miłych ludzi, którzy doskonale rozumieli mój problem, a co najważniejsze potrafili go rozwiązać 🙂 Jeszcze raz dziękuję i przesyłam pozdrowienia z Suwałk 🙂

Eryk
26 lipca 2019

Zdecydowanie polecam. Wszystko profesjonalnie, punktualnie,

Zdecydowanie polecam. Wszystko profesjonalnie, punktualnie, z dużą cierpliwością i fachowym podejściem do klienta. Gdybym wyłysiał drugi raz, ponownie zgłosi bym się do kliniki smp

Grzegorz
18 lipca 2019

Zdecydowanie polecam zabieg i klinikę.

Zdecydowanie polecam zabieg i klinikę. Efekt Ok. Wszyscy niezdecydowani – nie obawiajcie się o efekt, który na pewno poprawi wasz wyglad i samopoczucie.

Wojtek
3 lipca 2019

Na początku powiem, że nigdy

Na początku powiem, że nigdy nie miałem kompleksów związanych z łysieniem. Ot zwyczajny upływ czasu, niewłaściwa dieta i trochę za dużo testosteronu 🙂 Przypadkowo napotkana w internecie strona pozwoliła mi jednak zapoznać się z nowatorską metodą mikropigmentacji. Efekty wydawały się na tyle niewiarygodne, że postanowiłem się spotkać z ich twórcami… W końcu to nic nie kosztuje 🙂 Po przyjacielskim (tak to dobre słowo…) spotkaniu wiedziałem, że “zrobię to”. Dziś jestem już po zabiegach i uważam, że to były bardzo dobrze zainwestowane pieniądze! Efekt jest świetny i co najważniejsze nie było ani jednej osoby pośród rodziny i znajomych, która zwróciłaby uwagę na wykonany zabieg! Jedynie dwie dziewczyny powiedziały mi “nie wiem dlaczego, ale wyglądasz jakoś młodziej”, ale to mi zupełnie nie przeszkadza :))) Aniu, Emilu – wielkie dzięki!

Łukasz
27 czerwca 2019

Zabieg mikropigmentacji w klinice

Zabieg mikropigmentacji w klinice smp to chyba najbardzej “opłacalna” decyzja jaką podjąłem.Komfort psychiczny,wspaniałe samopoczucie i ogromna…ulga której zaznałem po uwolnieniu od przytłaczających kompleksów są dla mnie bezcenne.Bezboleśnie,szybko i niedrogo uzyskałem efekt,który naprawde odmienił moje życie.Bardzo pani Ani i panu Emilowi za to dziękuję.A wszystkim którzy cierpią z powodu utraty włosów gorąco polecam umówić się z tymi przesympatycznymi fachowcami:-)

Grzegorz
21 czerwca 2019

Od pierwzej sesji w Klinice

Od pierwzej sesji w Klinice SMP, po poznaniu stylu pracy p. Anny i p. Emila, wiedziałem, że dobrze trafiłem. Jest profesjonalizm, jest wysoka etyka pracy – czułem się bardzo dobrze poinformowany, ale i wysłuchany. No i jest też świetny EFEKT – a przecież zwłaszcza o niego chodzi 🙂 .

Michał
19 czerwca 2019

Dziękuję wam bardzo, dobra robota👌.

Dziękuję wam bardzo, dobra robota👌. Ania i Emil sa przemilymi osobami.Jestem mega zadowolony z usług kliniki SMP. Właśnie wracam z 3 sesji i jestem pod wielkim wrażeniem jak cudownie mam zrobiony zabieg mikropigmentacji😊Pani Aniu – całować rączki. Serdecznie Was pozdrawiam!!! I widzimy się niebawem🖐

Paweł
17 czerwca 2019

Dziękuję Pani Ani i Panu

Dziękuję Pani Ani i Panu Emilowi za profesjonalne podejście i przemiłą atmosferę podczas zabiegu mikropigmentacji głowy. Teraz czuję się naprawdę dobrze. Jestem bardziej pewny siebie i mogę spokojnie spojrzeć w lusterko, co zawsze było moim problemem. Moja twarz nabrała też innego wyrazu. Szkoda, że nie zrobiłem tego wcześniej. Ale na zmiany nigdy nie jest za późno. Polecam zdecydowanie!!!

JERZY
2 czerwca 2019

Polecam bardzo klinikę SMP.

Polecam bardzo klinikę SMP. Po zabiegu nikt z mojej rodziny nie połapał się gdzie jest tatuaż a gdzie włosy. Pozdrawiam .

Artur
2 czerwca 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić

Z czystym sumieniem mogę polecić zabiegi w Klinice SMP. Odbyliśmy kilka spotkań w luźnej i sympatycznej atmosferze, a przy tym same zabiegi przebiegaly w pełni profesjonalnie. Efekt jest po prostu świetny i nie do odróżnienia w porównaniu z naturalnym 🙂 Niestraszne mu mycie, pływanie, czy codzienne treningi na siłowni. Jeśli masz wątpliwości czy mikropigmentacja poprawi Twoje samopoczucie, to nie zastanawiaj się 🙂

Krzysztof
27 maja 2019

KLINIKA = S -SKRUPULATNOŚĆ M -MISTRZOSTWO P –

KLINIKA =

S -SKRUPULATNOŚĆ

M -MISTRZOSTWO

P – PASJA

Jestem już po ostatnim zabiegu, efekt przerósł moje oczekiwania. Włosy wyglądają bardzo naturalnie. Moja samoocena wzrosła o 10000000000000000000 %.

Bardzo dziękuję Pani Ani i Panu Emilowi za bardzo życzliwe podejście oraz profesjonalizm. Polecam wszystkim zabieg mikropigmentacji w Klinice SMP !.

Wojtek z Wrocławia
7 maja 2019

Z czystym sumieniem polecam Klinikę

Z czystym sumieniem polecam Klinikę SMP,od jakiegoś czasu myślałem nad zabiegiem ale ciezko było znaleść kogoś zaufanego z dobrą opinią,pewnego dnia dziewczyna mówi znalazłam klinikę w Wrocławiu, jedziemy 300km,bez zastanowienia dwugłosie powiedziane tak po obejrzeniu prac Ani ,teraz wiem że była to dobra decyzja ,jednego żałuje bardzo ze nie zdecydowałem się wcześniej .Ania w 200% oddaje się swojej pracy ,Emil dba o dobrą atmosferę ,dobrą to mało powiedziane ,czas z nimi spędzony sama przyjemność ,sam zabieg bezbolesny ,a efekt końcowy przerasta oczekiwania ,uśmiech nie znika z twarzy patrząc w lustro ,tak więc do wszystkich którzy się zastanawiają i wahają polecam w 200% KLINIKĘ SMP ,Anię i Emila.Pozdrowienia z Gór G&E

Gabriel
27 kwietnia 2019

Z czystym sumieniem polecam Klinikę

Z czystym sumieniem polecam Klinikę SMP,od jakiegoś czasu myślałem nad zabiegiem ale ciezko było znaleść kogoś zaufanego z dobrą opinią,pewnego dnia dziewczyna mówi znalazłam klinikę w Wrocławiu, jedziemy 300km,bez zastanowienia dwugłosie powiedziane tak, po obejrzeniu prac Ani ,teraz wiem że była to dobra decyzja ,jednego żałuje bardzo, ze nie zdecydowałem się wcześniej .Ania w 200% oddaje się swojej pracy ,Emil dba o dobrą atmosferę ,dobrą to mało powiedziane ,czas z nimi spędzony sama przyjemność ,sam zabieg bezbolesny ,a efekt końcowy przerasta oczekiwania ,uśmiech nie znika z twarzy patrząc w lustro ,tak więc do wszystkich którzy się zastanawiają i wahają polecam w 200% KLINIKĘ SMP ,Anię i Emila.Pozdrowienia z Gór G&E

Gabriel
27 kwietnia 2019

Gorąco polecam klinikę SMP! Bardzo

Gorąco polecam klinikę SMP! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, a jakość świadczonej usługi na najwyższym poziomie. Efekt końcowy rewelacyjny! Osoby z najbliższego otoczenia były przekonane, że wykonałem przeszczep włosów. Znaczna poprawa wizerunku, samopoczucia oraz samooceny! Serdecznie polecam, naprawdę warto!

Krzysztof
5 kwietnia 2019

Ich bin sehr zufrieden mit dem erzielten Effekt. Nach der Mikrochirurgie habe ich das Problem vergessen. Sehr nettes Personal. Sie können sehen, dass sie wollen, dass alle mit dem Ergebnis zufrieden sind. Wenn Sie das Problem der Glatze vergessen möchten, gibt es keine bessere Alternative. Ich empfehle 100% und Grüße die Crew!🙂

Ich bin sehr zufrieden mit dem erzielten Effekt. Nach der Mikrochirurgie habe ich das Problem vergessen. Sehr nettes Personal. Sie können sehen, dass sie wollen, dass alle mit dem Ergebnis zufrieden sind. Wenn Sie das Problem der Glatze vergessen möchten, gibt es keine bessere Alternative. Ich empfehle 100% und Grüße die Crew!🙂

Marcin
3 kwietnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z efektu

Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego!!! Profesjonalne podejście i bardzo miła atmosfera, którą tworzą Pani Ania z Panem Emilem powoduje, że “odchodzą” wszelkie obawy związane z samym zabiegiem!
Dodatkowo kontakt z Panem Emilem, który to jest namacalnym przykładem profesjonalnie wykonanego zabiegu mocno podbudowuje i dodaje pewności siebie! Polecam każdemu, (komu oczywiście przeszkadza brak swoich włosów) poddania się zabiegowi – NAPRAWDĘ WARTO!!! Pozdrawiam serdecznie.
Irek.

Irek
28 marca 2019

Great atmosphere, painless treatment, 110% of satisfaction! If you are bald and start to bother you, report to SMP!

Great atmosphere, painless treatment, 110% of satisfaction! If you are bald and start to bother you, report to SMP!

 

Michał
27 marca 2019

Efekt rewelacyjny! Jestem pod wrażeniem

Efekt rewelacyjny! Jestem pod wrażeniem jak profesjonalnie Ania i Emil podchodzą do swojej pracy. Mają bardzo duże doświadczenie i umiejętności w tej dziedzinie, sposób w jaki pracują , podchodzą do klienta jest doskonały 🙂 Oprócz tego jestem pod wrażeniem jak dobrze potrafią dobrać pigment do odcienia włosów, tak jak pisałem wyżej pełen profesjonalizm i śmiało mogę stwierdzić, że są najlepsi w tym co robią 🙂

Karol
25 marca 2019

Efekt rewelacyjny !!!Profesjonalne i indywidualne

Efekt rewelacyjny !!!
Profesjonalne i indywidualne podejście z pełnym zaangażowaniem zarówno pani Ani jak i pana Emila – świetny duet.
Gorąco polecam wszystkim którzy chcą odmienić swój wygląd.
Zabieg praktycznie bezbolesny, mało inwazyjny – pełen profesjonalizm z gwarancją całkowitej satysfakcji 🙂 .
Szczerze polecam Klinikę SMP (miałem złe wcześniejsze doświadczenia z innymi “profesjonalistami” – na szczęście trafiłem na SMP i wreszcie jestem w pełni zadowolony).
Pozdrawiam serdecznie.

Artur
21 marca 2019

Jedna z najlepszych decyzji.Nie tylko

Jedna z najlepszych decyzji.
Nie tylko dotyczy to samego zabiegu ale przede wszystkim miejsca i ludzi… przesympatyczni i co najważniejsze profesjonalni !
Efekt niebywale naturalny !
Zdecydowanie polecam !!!

Łukasz
19 marca 2019

Wykonano u mnie mikropigmentacje dzięki

Wykonano u mnie mikropigmentacje dzięki której zamaskowała mankamenty w owłosieniu głowy(łysienie plackowate).Wpłyneło to na mój komfort psychiczny,Nie muszę chodzić cały czas w czapce.Polecam w 100%profesjonalne podejście Pani Ani i Pana Emila oraz miła atmosfera w gabinecie.

Paweł
18 marca 2019

Jestem miesiąc po zabiegu micropigmentacji

Jestem miesiąc po zabiegu micropigmentacji i efekt jest powalający.
Jestem bardzo wdzięczny Klinice SMP Pani Ani i Emilowi za zabieg i wspaniałą atmosferę. Jesteście wielcy. Polecam 1000000000%

Tomasz
12 marca 2019

Nie wierzyłem w magię, do

Nie wierzyłem w magię, do czasu zabiegu, bo jak wiadomo magicy posługują się jedynie iluzją. Ania i Emil oferują efekt włosów który jest realistyczny i rzeczywisty. Już po pierwszej konsultacji jakiekolwiek wątpliwości pozostały rozwiane. Głowa Emila jest najlepszym przykładem, że nie ma mowy o rozpoznaniu tego czy miało się wykonywany zabieg mikropigmentacji skóry głowy czy są to nasze własne włosy. Teraz już po wykonanych zabiegach w Klinice SMP na swoim przykładzie mogę zapewnić, że efekt robi ogromne wrażenie, jest bardzo naturalny i kompleks patrzenia się w lustro na swoje niedoskonałości odszedł w zapomnienie! Najważniejszy jest oczywiście efekt końcowy, którego się oczekuje i zarazem dostaje w krótkim czasie, ale trudno nie wspomnieć o świetnej atmosferze jaką tworzą właściciele Kliniki. Czasu nie cofniemy, ale łysienie w tej Klinice tak 😀 Pełen profesjonalizm, serdecznie polecam! 😀

Dominik
19 lutego 2019

Fajne podejście – typu na

Fajne podejście – typu na spokojnie co mi się bardzo podoba. Efekt dokładnie taki jak ustaliliśmy na pierwszym spotkaniu. W moim przypadku było tak, że zobaczyłem jak mikropigmentacja wygląda na żywo u Emila i byłem już na “Tak”. Szok! Naturalnie i na prawdę fajnie. Wcześniej korzystałem z “Nanogen” i nie bardzo już chciałem się w to bawić. Warto się przejść, porozmawiać i zobaczyć. Dużo to daje by się przełamać, a efekt taki, że wychodzę i mam tą swobodę jaka chciałem mieć już dawno temu. Pozdrowienia!

Adam
17 lutego 2019

Efektu zabiegu i mojego zadowolenia

Efektu zabiegu i mojego zadowolenia nie da się opisać. Żałuje, ze tak długo zwlekałem z podjęciem decyzji poddania się zabiegowi. Pełen profesjonalizm i rewelacyjna atmosfera. Polecam.

Adrian
12 lutego 2019

Nie do opisania jest zmiana

Nie do opisania jest zmiana jaką w pierwszych dniach po zabiegu widzimy w lustrze. Buzia sama się cieszy. Jeżeli ktokolwiek waha się czy zrobić zabieg czy nie, odpowiedź jest jedna – zapisać się jak najszybciej.
Nie ma możliwości aby osoba łysiejąca nie poczuła się 10x lepiej. Mój efekt finalny zmienił całkowicie wizerunek co dodało pewności siebie jak i poprawy humoru za każdym razem gdy przyglądam się swojemu odbiciu.
Luźna atmosfera wraz z dobrym kontaktem podczas sesji mikropigmentacji powoduje, że czas płynie szybciej i ten prosty zabieg zamienia się w przyjemne doświadczenie.
Dla osoby czekającej na zabieg pozostaje tylko odliczać dni do wyznaczonej daty przez klinikę.
Będzie bardzo zachwycona z finalnego efektu. Osobiście gorąco polecam !

Mateusz
17 stycznia 2019

Argument, który zdecydowanie mnie przekonał

Argument, który zdecydowanie mnie przekonał do podjęcia zabiegu to uśmiechnięte twarze ludzi na fotografiach w galerii oraz pozytywna rozmowa z osobą przeprowadzającą zabiegi. Po osobistym poznaniu właścicieli Kliniki SMP od razu wiedziałem, że jestem w odpowiednim miejscu i czasie. Sam zabieg zupełnie bezbolesny, efekt niesamowity. Powróciło poczucie pewności siebie, co rzutuje na poprawę zarówno życia zawodowego jak i osobistego. Pełen profesjonalizm oraz bardzo indywidualne podejście. SUPER.

Michał
15 stycznia 2019

Jestem po zabiegu mikropigmentacji 2

Jestem po zabiegu mikropigmentacji 2 miesiące i jestem mega zadowolony, znajomi nic nie poznali, myślą, że to nowa fryzura (zabieg miałem robiony na całej głowie). 100% profesjonalizm Ani i Emila oraz atmosfera jaka panuje podczas zabiegu – rewelacyjne. Polecam wszystkim niezdecydowanym, nie ma lepszego sposobu na łysienie.

Maciek
14 stycznia 2019

Efekt wspaniały! Jestem bardzo zadowolony

Efekt wspaniały! Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zabiegu. Profesjonalne podejście dopasowane indywidualnie do każdej głowy;)
Znajomi zachwyceni, linia włosów naturalna. Nawet w przypadku odrastających włosów super efekt zagęszczenia. Polecam wszystkim niezdecydowanym:) Profesjonalizm i świetna atmosfera!

Mariusz
23 grudnia 2018

Skorzystałem z usługi mikropigmentacji już

Skorzystałem z usługi mikropigmentacji już jakiś czas temu i efekt nadal się utrzymuje a profesjonalne oraz indywidualne podejście kliniki pozwala zapomnieć o problemie z jakim boryka się nie jeden człowiek .Dodatkowo plusem jest różnorodność miejsc w których klinika się znajduje co ułatwia wykonanie tego typu zabiegu dla niektórych ludzi 😊

Mariusz
20 grudnia 2018

Profesjonalizm i przemiła atmosfera.Nie mogłem

Profesjonalizm i przemiła atmosfera.
Nie mogłem doczekać się każdej kolejnej sesji 🙂
Żałuję, że wcześniej się na to nie zdecydowałem.
Po kilku tygodniach, problem ubytku włosów mam już z głowy 🙂
Polecam serdecznie !

Adam
15 grudnia 2018

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu.Mimo,

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu.
Mimo, że nie byłem jakiś mega łysy to robiło mi się kółko jak u franciszkanina 😁😁
A po zabiegu super zmiana 🙂
Anna i Emil to fajna para oraz znają się bardzo dobrze na swojej pracy.
Polecam !!!!!!!!

Wojtek
14 grudnia 2018

Pełen profesjonalizm ,przemiła obsługa

Pełen profesjonalizm ,przemiła obsługa i 100 procentowe zadowolenie z efektu! Polecam wszystkim niezdecydowanym Klinikę SMP, którą serdecznie pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze!

Maciej
14 grudnia 2018

Ania i Emil znaleźli sposób

Ania i Emil znaleźli sposób na łysienie, zobacz jak… jak w tych reklamach tyle, że skutecznie! Efekt rewelacyjny. Świetne podejście do klienta, profesjonalizm na maksa, a wszystko w super atmosferze. Pozdrowionka dla was 🙂

Mateusz
29 listopada 2018

Wrażenie po pierwszym zabiegi :

Wrażenie po pierwszym zabiegi : wow … po drugim wooooow! Trzeci zabieg to efekt przerósł moje oczekiwania. zarówno dosłownie jak i w przenośni. Gorąco polecam wszystkim zabieg w klinice SMP 🙂

Piotr
29 listopada 2018

Przed miesiącem miałem wykonany zabieg

Przed miesiącem miałem wykonany zabieg mikropigmentacji skóry głowy w klinice SMP. Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego, naturalnego efektu – nie sposób dostrzec, w którym miejscu kończą się włosy, a zaczyna „tatuaż”. Chciałbym w tym miejscu podziękować przesympatycznemu personelowi kliniki za bardzo życzliwe podejście do pacjenta oraz pełen profesjonalizm. Przy każdej wizycie czułem, że dokładają wszelkich starań, aby efekt zabiegu był jak najlepszy.

Michał
29 listopada 2018

Jestem mega zadowolony z efektu

Jestem mega zadowolony z efektu zabiegu, indywidualne podejście oraz miła atmosfera 🙂 Polecam !!!

Dawid
29 listopada 2018

Bardzo miła i sympatyczna

Bardzo miła i sympatyczna obsluga.
Wszysko dopracowane w szczegółach. Efekt koncowy jest zaskakujący i cieszę sie, że zdecydowalem zrobić zabieg tutaj.
Bardzo polecam!!!

Radek
29 listopada 2018

Jestem super zadowolony z efektu

Jestem super zadowolony z efektu jaki uzyskałem. Koniec używania jakichś mikrowłòkien i innych słabych półśrodków. Po zabiegu mikro zapomniałam o problemie. Do tego bardzo sympatyczny personel. Widać że chcą żeby każdy wyszedł usatysfakcjonowany efektem. Jeśli chcesz zapomnieć o problemie łysienia to nie ma lepszej alternatywy. Polecam 100% i pozdrawiam załogę 🙂

Marcin
29 listopada 2018

Krótko mówiąc zabieg przerósł moje

Krótko mówiąc zabieg przerósł moje oczekiwania. Efekt jest widoczny i naturalny. Mam nadzieję, że SMP dotrze do każdego kogo trapi swoja ,,niekompletna” fryzura.
Pozdrawiam !!

Piotr
26 listopada 2018

Jestem już rok po zabiegu,

Jestem już rok po zabiegu, moja fryzura bez najmniejszych zmian… Jestem bardzooo zadowolony. Naprawdę moje życie się zmieniło – na lepsze 🙂 Czuje się dużo pewniej niż wcześniej, a to przekłada się na codzienność. Pani Ania i Pan Emil tworzą świetny team. Profesjonalizm na pierwszym miejscu, ale i przyjemna luźna atmosfera 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję!

Konrad
21 listopada 2018

Świetna atmosfera, zabieg bezbolesny, 110%

Świetna atmosfera, zabieg bezbolesny, 110% zadowolenia! Jeśli łysiejesz i zaczyna ci to przeszkadzać zgłoś się do SMP!

Michał
18 listopada 2018

Klinika SMP to krótko mówiąc

Klinika SMP to krótko mówiąc PROFESJONALIŚCI. Po kilku zabiegach spędzonych w miłej atmosferze cieszę się wymarzoną fryzurą 🙂

Paweł
18 listopada 2018

Hmm. Dużo by tu pisać

Hmm. Dużo by tu pisać ale w skrócie.. tak czy inaczej golilem się na łyso.. mikropigmentacja poprawiła moje samopoczucie, nikt nie poznał i do dziś nie poznaje (3 lata) ze to tatoo… moja narzeczona przez rok nie wiedziala ze jestem łysy dopiero jak jej powiedziałem.. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie.
POLECAM

Robert
18 listopada 2018

Pełen professionalizm, na miejscu luźna

Pełen professionalizm, na miejscu luźna atmosfera, efekt taki że nikt z moich znajomych sie nie połapał że mam “domalowane włosy”, polecam ????

Ryszard
16 listopada 2018

Jestem po mikropigmentacji zadowolony w

Jestem po mikropigmentacji zadowolony w 100 proc. Polecam wszystkim łysiejącym by poczuli się pewniej i lepiej .

Damian
15 listopada 2018

Jestem bardzo zadowolony, efekt przerósł

Jestem bardzo zadowolony, efekt przerósł moje oczekiwania. Bardzo polecam zabieg w klinice SMP 🙂

Arek
14 listopada 2018

Dodaj swoją opinię o naszej klinice mikropigmentacji włosów!


Wymagane

Email nie zostanie opublikowany
Zostaw swoją opinię o naszej klinice!
Masz pytanie?
close slider

Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę.*