Opinie naszych klientów o zabiegu Mikropigmentacji skóry głowy


Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów postanowiliśmy przygotować dla Państwa specjalną stronę, na której możecie zapoznać się z opiniami osób, dla których problem wypadających włosów to tylko i wyłącznie smutne wspomnienie. Mamy nadzieję, że opinie szczęśliwych pacjentów, którzy zabiegi mikropigmentacji skóry głowy mają już za sobą przekonają Państwa, że warto spróbować zabiegu SMP i pozbyć się raz na zawsze problemu wypadających włosów.

Z wielką chęcią zachęcamy osoby, które poddały się już wcześniej zabiegom mikropigmentacji skóry głowy o pozostawienie opinii, na temat zabiegu, jego przebiegu oraz efektów. Być może to właśnie Twoja opinia, przyczyni się do rozwiązania problemu wypadających włosów u innych osób!

Jestem bardzo zadowolony, efekt przerósł moje oczekiwania. Bardzo polecam zabieg w klinice SMP 🙂

Arek
14 listopada 2018

Jestem po mikropigmentacji zadowolony w 100 proc. Polecam wszystkim łysiejącym by poczuli się pewniej i lepiej .

Damian
15 listopada 2018

Pełen professionalizm, na miejscu luźna atmosfera, efekt taki że nikt z moich znajomych sie nie połapał że mam “domalowane włosy”, polecam ????

Ryszard
16 listopada 2018

Hmm. Dużo by tu pisać ale w skrócie.. tak czy inaczej golilem się na łyso.. mikropigmentacja poprawiła moje samopoczucie, nikt nie poznał i do dziś nie poznaje (3 lata) ze to tatoo… moja narzeczona przez rok nie wiedziala ze jestem łysy dopiero jak jej powiedziałem.. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie.
POLECAM

Robert
18 listopada 2018

Klinika SMP to krótko mówiąc PROFESJONALIŚCI. Po kilku zabiegach spędzonych w miłej atmosferze cieszę się wymarzoną fryzurą 🙂

Paweł
18 listopada 2018

Świetna atmosfera, zabieg bezbolesny, 110% zadowolenia! Jeśli łysiejesz i zaczyna ci to przeszkadzać zgłoś się do SMP!

Michał
18 listopada 2018

Jestem już rok po zabiegu, moja fryzura bez najmniejszych zmian… Jestem bardzooo zadowolony. Naprawdę moje życie się zmieniło – na lepsze 🙂 Czuje się dużo pewniej niż wcześniej, a to przekłada się na codzienność. Pani Ania i Pan Emil tworzą świetny team. Profesjonalizm na pierwszym miejscu, ale i przyjemna luźna atmosfera 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję!

Konrad
21 listopada 2018

Krótko mówiąc zabieg przerósł moje oczekiwania. Efekt jest widoczny i naturalny. Mam nadzieję, że SMP dotrze do każdego kogo trapi swoja ,,niekompletna” fryzura.
Pozdrawiam !!

Piotr
26 listopada 2018

Jestem super zadowolony z efektu jaki uzyskałem. Koniec używania jakichś mikrowłòkien i innych słabych półśrodków. Po zabiegu mikro zapomniałam o problemie. Do tego bardzo sympatyczny personel. Widać że chcą żeby każdy wyszedł usatysfakcjonowany efektem. Jeśli chcesz zapomnieć o problemie łysienia to nie ma lepszej alternatywy. Polecam 100% i pozdrawiam załogę 🙂

Marcin
29 listopada 2018

Bardzo miła i sympatyczna obsluga.
Wszysko dopracowane w szczegółach. Efekt koncowy jest zaskakujący i cieszę sie, że zdecydowalem zrobić zabieg tutaj.
Bardzo polecam!!!

Radek
29 listopada 2018

Jestem mega zadowolony z efektu zabiegu, indywidualne podejście oraz miła atmosfera 🙂 Polecam !!!

Dawid
29 listopada 2018

Przed miesiącem miałem wykonany zabieg mikropigmentacji skóry głowy w klinice SMP. Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego, naturalnego efektu – nie sposób dostrzec, w którym miejscu kończą się włosy, a zaczyna „tatuaż”. Chciałbym w tym miejscu podziękować przesympatycznemu personelowi kliniki za bardzo życzliwe podejście do pacjenta oraz pełen profesjonalizm. Przy każdej wizycie czułem, że dokładają wszelkich starań, aby efekt zabiegu był jak najlepszy.

Michał
29 listopada 2018

Wrażenie po pierwszym zabiegi : wow … po drugim wooooow! Trzeci zabieg to efekt przerósł moje oczekiwania. zarówno dosłownie jak i w przenośni. Gorąco polecam wszystkim zabieg w klinice SMP 🙂

Piotr
29 listopada 2018

Ania i Emil znaleźli sposób na łysienie, zobacz jak… jak w tych reklamach tyle, że skutecznie! Efekt rewelacyjny. Świetne podejście do klienta, profesjonalizm na maksa, a wszystko w super atmosferze. Pozdrowionka dla was 🙂

Mateusz
29 listopada 2018

Pełen profesjonalizm ,przemiła obsługa i 100 procentowe zadowolenie z efektu! Polecam wszystkim niezdecydowanym Klinikę SMP, którą serdecznie pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze!

Maciej
14 grudnia 2018

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu.
Mimo, że nie byłem jakiś mega łysy to robiło mi się kółko jak u franciszkanina 😁😁
A po zabiegu super zmiana 🙂
Anna i Emil to fajna para oraz znają się bardzo dobrze na swojej pracy.
Polecam !!!!!!!!

Wojtek
14 grudnia 2018

Profesjonalizm i przemiła atmosfera.
Nie mogłem doczekać się każdej kolejnej sesji 🙂
Żałuję, że wcześniej się na to nie zdecydowałem.
Po kilku tygodniach, problem ubytku włosów mam już z głowy 🙂
Polecam serdecznie !

Adam
15 grudnia 2018

Skorzystałem z usługi mikropigmentacji już jakiś czas temu i efekt nadal się utrzymuje a profesjonalne oraz indywidualne podejście kliniki pozwala zapomnieć o problemie z jakim boryka się nie jeden człowiek .Dodatkowo plusem jest różnorodność miejsc w których klinika się znajduje co ułatwia wykonanie tego typu zabiegu dla niektórych ludzi 😊

Mariusz
20 grudnia 2018

Efekt wspaniały! Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zabiegu. Profesjonalne podejście dopasowane indywidualnie do każdej głowy;)
Znajomi zachwyceni, linia włosów naturalna. Nawet w przypadku odrastających włosów super efekt zagęszczenia. Polecam wszystkim niezdecydowanym:) Profesjonalizm i świetna atmosfera!

Mariusz
23 grudnia 2018

Jestem po zabiegu mikropigmentacji 2 miesiące i jestem mega zadowolony, znajomi nic nie poznali, myślą, że to nowa fryzura (zabieg miałem robiony na całej głowie). 100% profesjonalizm Ani i Emila oraz atmosfera jaka panuje podczas zabiegu – rewelacyjne. Polecam wszystkim niezdecydowanym, nie ma lepszego sposobu na łysienie.

Maciek
14 stycznia 2019

Argument, który zdecydowanie mnie przekonał do podjęcia zabiegu to uśmiechnięte twarze ludzi na fotografiach w galerii oraz pozytywna rozmowa z osobą przeprowadzającą zabiegi. Po osobistym poznaniu właścicieli Kliniki SMP od razu wiedziałem, że jestem w odpowiednim miejscu i czasie. Sam zabieg zupełnie bezbolesny, efekt niesamowity. Powróciło poczucie pewności siebie, co rzutuje na poprawę zarówno życia zawodowego jak i osobistego. Pełen profesjonalizm oraz bardzo indywidualne podejście. SUPER.

Michał
15 stycznia 2019

Nie do opisania jest zmiana jaką w pierwszych dniach po zabiegu widzimy w lustrze. Buzia sama się cieszy. Jeżeli ktokolwiek waha się czy zrobić zabieg czy nie, odpowiedź jest jedna – zapisać się jak najszybciej.
Nie ma możliwości aby osoba łysiejąca nie poczuła się 10x lepiej. Mój efekt finalny zmienił całkowicie wizerunek co dodało pewności siebie jak i poprawy humoru za każdym razem gdy przyglądam się swojemu odbiciu.
Luźna atmosfera wraz z dobrym kontaktem podczas sesji mikropigmentacji powoduje, że czas płynie szybciej i ten prosty zabieg zamienia się w przyjemne doświadczenie.
Dla osoby czekającej na zabieg pozostaje tylko odliczać dni do wyznaczonej daty przez klinikę.
Będzie bardzo zachwycona z finalnego efektu. Osobiście gorąco polecam !

Mateusz
17 stycznia 2019

Efektu zabiegu i mojego zadowolenia nie da się opisać. Żałuje, ze tak długo zwlekałem z podjęciem decyzji poddania się zabiegowi. Pełen profesjonalizm i rewelacyjna atmosfera. Polecam.

Adrian
12 lutego 2019

Fajne podejście – typu na spokojnie co mi się bardzo podoba. Efekt dokładnie taki jak ustaliliśmy na pierwszym spotkaniu. W moim przypadku było tak, że zobaczyłem jak mikropigmentacja wygląda na żywo u Emila i byłem już na “Tak”. Szok! Naturalnie i na prawdę fajnie. Wcześniej korzystałem z “Nanogen” i nie bardzo już chciałem się w to bawić. Warto się przejść, porozmawiać i zobaczyć. Dużo to daje by się przełamać, a efekt taki, że wychodzę i mam tą swobodę jaka chciałem mieć już dawno temu. Pozdrowienia!

Adam
17 lutego 2019

Nie wierzyłem w magię, do czasu zabiegu, bo jak wiadomo magicy posługują się jedynie iluzją. Ania i Emil oferują efekt włosów który jest realistyczny i rzeczywisty. Już po pierwszej konsultacji jakiekolwiek wątpliwości pozostały rozwiane. Głowa Emila jest najlepszym przykładem, że nie ma mowy o rozpoznaniu tego czy miało się wykonywany zabieg mikropigmentacji skóry głowy czy są to nasze własne włosy. Teraz już po wykonanych zabiegach w Klinice SMP na swoim przykładzie mogę zapewnić, że efekt robi ogromne wrażenie, jest bardzo naturalny i kompleks patrzenia się w lustro na swoje niedoskonałości odszedł w zapomnienie! Najważniejszy jest oczywiście efekt końcowy, którego się oczekuje i zarazem dostaje w krótkim czasie, ale trudno nie wspomnieć o świetnej atmosferze jaką tworzą właściciele Kliniki. Czasu nie cofniemy, ale łysienie w tej Klinice tak 😀 Pełen profesjonalizm, serdecznie polecam! 😀

Dominik
19 lutego 2019

Jestem miesiąc po zabiegu micropigmentacji i efekt jest powalający.
Jestem bardzo wdzięczny Klinice SMP Pani Ani i Emilowi za zabieg i wspaniałą atmosferę. Jesteście wielcy. Polecam 1000000000%

Tomasz
12 marca 2019

Wykonano u mnie mikropigmentacje dzięki której zamaskowała mankamenty w owłosieniu głowy(łysienie plackowate).Wpłyneło to na mój komfort psychiczny,Nie muszę chodzić cały czas w czapce.Polecam w 100%profesjonalne podejście Pani Ani i Pana Emila oraz miła atmosfera w gabinecie.

Paweł
18 marca 2019

Jedna z najlepszych decyzji.
Nie tylko dotyczy to samego zabiegu ale przede wszystkim miejsca i ludzi… przesympatyczni i co najważniejsze profesjonalni !
Efekt niebywale naturalny !
Zdecydowanie polecam !!!

Łukasz
19 marca 2019

Efekt rewelacyjny !!!
Profesjonalne i indywidualne podejście z pełnym zaangażowaniem zarówno pani Ani jak i pana Emila – świetny duet.
Gorąco polecam wszystkim którzy chcą odmienić swój wygląd.
Zabieg praktycznie bezbolesny, mało inwazyjny – pełen profesjonalizm z gwarancją całkowitej satysfakcji 🙂 .
Szczerze polecam Klinikę SMP (miałem złe wcześniejsze doświadczenia z innymi “profesjonalistami” – na szczęście trafiłem na SMP i wreszcie jestem w pełni zadowolony).
Pozdrawiam serdecznie.

Artur
21 marca 2019

Efekt rewelacyjny! Jestem pod wrażeniem jak profesjonalnie Ania i Emil podchodzą do swojej pracy. Mają bardzo duże doświadczenie i umiejętności w tej dziedzinie, sposób w jaki pracują , podchodzą do klienta jest doskonały 🙂 Oprócz tego jestem pod wrażeniem jak dobrze potrafią dobrać pigment do odcienia włosów, tak jak pisałem wyżej pełen profesjonalizm i śmiało mogę stwierdzić, że są najlepsi w tym co robią 🙂

Karol
25 marca 2019

Great atmosphere, painless treatment, 110% of satisfaction! If you are bald and start to bother you, report to SMP!

 

Michał
27 marca 2019

Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego!!! Profesjonalne podejście i bardzo miła atmosfera, którą tworzą Pani Ania z Panem Emilem powoduje, że “odchodzą” wszelkie obawy związane z samym zabiegiem!
Dodatkowo kontakt z Panem Emilem, który to jest namacalnym przykładem profesjonalnie wykonanego zabiegu mocno podbudowuje i dodaje pewności siebie! Polecam każdemu, (komu oczywiście przeszkadza brak swoich włosów) poddania się zabiegowi – NAPRAWDĘ WARTO!!! Pozdrawiam serdecznie.
Irek.

Irek
28 marca 2019

Ich bin sehr zufrieden mit dem erzielten Effekt. Nach der Mikrochirurgie habe ich das Problem vergessen. Sehr nettes Personal. Sie können sehen, dass sie wollen, dass alle mit dem Ergebnis zufrieden sind. Wenn Sie das Problem der Glatze vergessen möchten, gibt es keine bessere Alternative. Ich empfehle 100% und Grüße die Crew!🙂

Marcin
3 kwietnia 2019

Gorąco polecam klinikę SMP! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, a jakość świadczonej usługi na najwyższym poziomie. Efekt końcowy rewelacyjny! Osoby z najbliższego otoczenia były przekonane, że wykonałem przeszczep włosów. Znaczna poprawa wizerunku, samopoczucia oraz samooceny! Serdecznie polecam, naprawdę warto!

Krzysztof
5 kwietnia 2019

Z czystym sumieniem polecam Klinikę SMP,od jakiegoś czasu myślałem nad zabiegiem ale ciezko było znaleść kogoś zaufanego z dobrą opinią,pewnego dnia dziewczyna mówi znalazłam klinikę w Wrocławiu, jedziemy 300km,bez zastanowienia dwugłosie powiedziane tak, po obejrzeniu prac Ani ,teraz wiem że była to dobra decyzja ,jednego żałuje bardzo, ze nie zdecydowałem się wcześniej .Ania w 200% oddaje się swojej pracy ,Emil dba o dobrą atmosferę ,dobrą to mało powiedziane ,czas z nimi spędzony sama przyjemność ,sam zabieg bezbolesny ,a efekt końcowy przerasta oczekiwania ,uśmiech nie znika z twarzy patrząc w lustro ,tak więc do wszystkich którzy się zastanawiają i wahają polecam w 200% KLINIKĘ SMP ,Anię i Emila.Pozdrowienia z Gór G&E

Gabriel
27 kwietnia 2019

Z czystym sumieniem polecam Klinikę SMP,od jakiegoś czasu myślałem nad zabiegiem ale ciezko było znaleść kogoś zaufanego z dobrą opinią,pewnego dnia dziewczyna mówi znalazłam klinikę w Wrocławiu, jedziemy 300km,bez zastanowienia dwugłosie powiedziane tak po obejrzeniu prac Ani ,teraz wiem że była to dobra decyzja ,jednego żałuje bardzo ze nie zdecydowałem się wcześniej .Ania w 200% oddaje się swojej pracy ,Emil dba o dobrą atmosferę ,dobrą to mało powiedziane ,czas z nimi spędzony sama przyjemność ,sam zabieg bezbolesny ,a efekt końcowy przerasta oczekiwania ,uśmiech nie znika z twarzy patrząc w lustro ,tak więc do wszystkich którzy się zastanawiają i wahają polecam w 200% KLINIKĘ SMP ,Anię i Emila.Pozdrowienia z Gór G&E

Gabriel
27 kwietnia 2019

KLINIKA =

S -SKRUPULATNOŚĆ

M -MISTRZOSTWO

P – PASJA

Jestem już po ostatnim zabiegu, efekt przerósł moje oczekiwania. Włosy wyglądają bardzo naturalnie. Moja samoocena wzrosła o 10000000000000000000 %.

Bardzo dziękuję Pani Ani i Panu Emilowi za bardzo życzliwe podejście oraz profesjonalizm. Polecam wszystkim zabieg mikropigmentacji w Klinice SMP !.

Wojtek z Wrocławia
7 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić zabiegi w Klinice SMP. Odbyliśmy kilka spotkań w luźnej i sympatycznej atmosferze, a przy tym same zabiegi przebiegaly w pełni profesjonalnie. Efekt jest po prostu świetny i nie do odróżnienia w porównaniu z naturalnym 🙂 Niestraszne mu mycie, pływanie, czy codzienne treningi na siłowni. Jeśli masz wątpliwości czy mikropigmentacja poprawi Twoje samopoczucie, to nie zastanawiaj się 🙂

Krzysztof
27 maja 2019

Polecam bardzo klinikę SMP. Po zabiegu nikt z mojej rodziny nie połapał się gdzie jest tatuaż a gdzie włosy. Pozdrawiam .

Artur
2 czerwca 2019

Dziękuję Pani Ani i Panu Emilowi za profesjonalne podejście i przemiłą atmosferę podczas zabiegu mikropigmentacji głowy. Teraz czuję się naprawdę dobrze. Jestem bardziej pewny siebie i mogę spokojnie spojrzeć w lusterko, co zawsze było moim problemem. Moja twarz nabrała też innego wyrazu. Szkoda, że nie zrobiłem tego wcześniej. Ale na zmiany nigdy nie jest za późno. Polecam zdecydowanie!!!

JERZY
2 czerwca 2019

Dziękuję wam bardzo, dobra robota👌. Ania i Emil sa przemilymi osobami.Jestem mega zadowolony z usług kliniki SMP. Właśnie wracam z 3 sesji i jestem pod wielkim wrażeniem jak cudownie mam zrobiony zabieg mikropigmentacji😊Pani Aniu – całować rączki. Serdecznie Was pozdrawiam!!! I widzimy się niebawem🖐

Paweł
17 czerwca 2019

Od pierwzej sesji w Klinice SMP, po poznaniu stylu pracy p. Anny i p. Emila, wiedziałem, że dobrze trafiłem. Jest profesjonalizm, jest wysoka etyka pracy – czułem się bardzo dobrze poinformowany, ale i wysłuchany. No i jest też świetny EFEKT – a przecież zwłaszcza o niego chodzi 🙂 .

Michał
19 czerwca 2019

Zabieg mikropigmentacji w klinice smp to chyba najbardzej “opłacalna” decyzja jaką podjąłem.Komfort psychiczny,wspaniałe samopoczucie i ogromna…ulga której zaznałem po uwolnieniu od przytłaczających kompleksów są dla mnie bezcenne.Bezboleśnie,szybko i niedrogo uzyskałem efekt,który naprawde odmienił moje życie.Bardzo pani Ani i panu Emilowi za to dziękuję.A wszystkim którzy cierpią z powodu utraty włosów gorąco polecam umówić się z tymi przesympatycznymi fachowcami:-)

Grzegorz
21 czerwca 2019

Na początku powiem, że nigdy nie miałem kompleksów związanych z łysieniem. Ot zwyczajny upływ czasu, niewłaściwa dieta i trochę za dużo testosteronu 🙂 Przypadkowo napotkana w internecie strona pozwoliła mi jednak zapoznać się z nowatorską metodą mikropigmentacji. Efekty wydawały się na tyle niewiarygodne, że postanowiłem się spotkać z ich twórcami… W końcu to nic nie kosztuje 🙂 Po przyjacielskim (tak to dobre słowo…) spotkaniu wiedziałem, że “zrobię to”. Dziś jestem już po zabiegach i uważam, że to były bardzo dobrze zainwestowane pieniądze! Efekt jest świetny i co najważniejsze nie było ani jednej osoby pośród rodziny i znajomych, która zwróciłaby uwagę na wykonany zabieg! Jedynie dwie dziewczyny powiedziały mi “nie wiem dlaczego, ale wyglądasz jakoś młodziej”, ale to mi zupełnie nie przeszkadza :))) Aniu, Emilu – wielkie dzięki!

Łukasz
27 czerwca 2019

Zdecydowanie polecam zabieg i klinikę. Efekt Ok. Wszyscy niezdecydowani – nie obawiajcie się o efekt, który na pewno poprawi wasz wyglad i samopoczucie.

Wojtek
3 lipca 2019

Zdecydowanie polecam. Wszystko profesjonalnie, punktualnie, z dużą cierpliwością i fachowym podejściem do klienta. Gdybym wyłysiał drugi raz, ponownie zgłosi bym się do kliniki smp

Grzegorz
18 lipca 2019

Zacznę od DZIĘKUJĘ! Jestem zachwycony efektem jaki otrzymałem od kliniki SMP. Z brakiem włosów walczyłem od dłuższego czasu, jak się okazało bezskutecznie. Mikropigmentacja skóry głowy rozwiązała mój problem w 100%! Efekt jest bardzo naturalny, a na tym najbardziej mi zależało. W klinice SMP poznałem miłych ludzi, którzy doskonale rozumieli mój problem, a co najważniejsze potrafili go rozwiązać 🙂 Jeszcze raz dziękuję i przesyłam pozdrowienia z Suwałk 🙂

Eryk
26 lipca 2019

Po kilkunastu latach byćia łysym jestem teraz facetem który cieszy się z “nowej fryzury”Jestem naprawdę bardzo zadowolony z efektu końcowego.
Na uwagę zasługuje to jak Ania i Emil podchodzą do swojej pracy-Profesjonaliści!
Bardzo dobra atmosfera 😁
Cieszę się bardzo że udało mi się trafić w dziesiątkę wybierając właśnie klinikę SMP
Pozdrawiam serdecznie Anię i Emila.

Dominik
27 lipca 2019

Już nie “muszę” wszędzie chodzić w czapce! Polecam wszystkim którzy nadal zastanawiają się nad zabiegiem. Jeśli przeszkadza Ci, że jesteś łysy trafiłeś na właściwą stronę.

Dawid
28 lipca 2019

Jestem zadowolony obawy były ale efekt końcowy mega dobry…

Sebastian
30 lipca 2019

Polecam wszystkim zmagającym się z problemem łysienia. Poczytałem trochę opinii na tej stronie i zdecydowałem się sprawdzić tych ludzi i ten zabieg. Jest dokładnie tak jak piszą poprzednicy w komentarzach – dobra atmosfera, wręcz przyjacielski kontakt z Panem Emilem i Panią Anią. Zabieg trochę boli, szczególnie z przodu głowy, ale idzie przeżyć i się przyzwyczaić. Pod koniec każdego zabiegu nawet troszkę zbiera na spanie. 😉 Będę polecał wszystkim tą klinikę i sam też bez wątpienia skorzystam jeszcze nie raz! Ps. Być może jakaś zniżka dla powracającego klienta się znajdzie. 😀 Dużo zdrówka życzę i do zobaczenia. Sławek.

Sławek M.
1 sierpnia 2019

Około miesiąc temu- przed pierwszym zabiegiem przeglądałem stronę Kliniki SMP i nerwowo czytałem powyższe komentarze i opinie. Data pierwszego zabiegu ustalona, a ja wciąż biłem się z myślami czy aby napewno to dobre rozwiązanie… Teraz mija druga doba po trzeciej sesji, i uważam ze to była najlepsza decyzja jaką kiedykolwiek podjąłem! Pani Ania i Emil to duet, który w pełni profesjonalny sposób przeprowadził mnie przez kolejne sesje, po stokroć odpowiadając na każde nurtujące mnie pytanie. Po przekroczeniu progu kliniki czujesz się jak w odwiedzinach u dobrych znajomych- nie ma mowy o jakimkolwiek stresie, czy nerwowej atmosferze.
Jeżeli chodzi o sam efekt zabiegu, to stojąc przed lustrem nie jestem w stanie rozróżnić gdzie przebiegała linia włosów przed zabiegiem! Efekt końcowy jest niesamowity. Polecam wszystkim tym, którzy maja problem z łysieniem i nie mogą tego zaakceptować, a Ani i Emilowi jeszcze raz dziekuję, pozdrawiam:)

Łukasz
6 sierpnia 2019

Dodaj swoją opinię o naszej klinice mikropigmentacji włosów!


Wymagane

Email nie zostanie opublikowany
Zostaw swoją opinię o naszej klinice!
Masz pytanie?
close slider

Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę.*